- Thank you received: 0
MIT campus
Közben mátrixban
- Azumi, ha tudsz bármi olyat ahol az Inside View "gyanús" hogy valami b?ntényt belülr?l tud, akkor küldd át, telefonon fogok interjút adni, és egy kicsit be szeretném ?ket sározni.
Telefonálok egyet (3as szint? kapcsolat szellem, 3as szint? kapcsolat barátn?je, firkász)
- Hello Wanda, remélem emlékszel még rám... Igen, igen én is az ? tanítványai közül való vagyok. Nem, nem tudunk találkozni asztrálban, ahhoz nem értek. Ellenben, ha jól tudom újságíró vagy, lenne egy sztorim a kérlelhetetlen Wanda számára. Ha jól tudom, te oknyomozó újságíró vagy, és mindig tudod hol kell lecsapni. Remélem nem vagy túl jóban az Inside View féle csapattal. Tudom, te a bogarakkal szövetkez? politikusokat szoktad megszívatni, de most kollégát is lehet, ha nem vagyunk velük jóban, ha jóban vagyunk csak máshogy kellene leállítani. Segítenél?[i:1jw77ngo][/i:1jw77ngo]
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- A story, ahogy kamerába mondanám.
- Reggel az Inside View rend?ri brutalitásról és egy [i:3jd690xu]különös gyilkosságról[/i:3jd690xu] számolt be, állításuk szerint egy áldozat szívét kitépték a helyér?l. A szürke, rideg tények azonban egyszer?ek: A St. Marybe egy halott n?t szállítottak be a reggeli órákban, minimális külsérelmi nyomokkal, némi vérrel az ajkain. A boncolást még nem végezték el, mint komolyabb vizsgálatot sem, de a kezdeti vizsgálatok a szív körüli erek sérülését mutatják. Tény ugyanakkor, hogy az utóbbi évben az el?z? évhez képest megn?tt a szív körüli erek sérülésére visszavezethet? halálesetek száma.
(Gyorsan átküldök egy grafikont)
- Hasonló kóros elváltozásra többféle környezeti hatás is hajlamosíthat. Mivel a halálesetek egy viszonylag sz?k területet érintenek, ezért vizsgálat indult.
- Miután a bulvársajtó egyes képvisel?i[i:3jd690xu] gyilkosságról[/i:3jd690xu] számoltak be, egyféle mágikus sorozat-gyilkosságot sugallva nevet adtak egy [i:3jd690xu]vélt gyilkosnak[/i:3jd690xu].
- Bár a történet zavaros, a sajtóbeszámolót, az ezzel kapcsoltban elindult online párbeszédet, egyetemi pletykákat tekintve: testr?l testre vándorló szellemr?l szól, szívcserér?l, légcsövön át kicserélt szívekr?l, tükörvilág alakváltó szörnyeir?l, a [i:3jd690xu]bárnépség[/i:3jd690xu] legendájáról, és megannyi másról, a [i:3jd690xu]Lone Star[/i:3jd690xu] és a [i:3jd690xu]Knight Errant[/i:3jd690xu], a sajtóhírek okán is [i:3jd690xu]köteles[/i:3jd690xu] vizsgálatot indítani a gyilkossági vádak kapcsán.
- Az adott sajtóorgánum képvisel?i, a "b?ncselekmény" kapcsán nem kívántak vallomást tenni, ám az betegségben elhunytak kapcsán a személyiségi jogokat, kegyeleti jogokat többször felszólítás ellenére súlyosan megsértették.
- Jelenleg, boncolás hiányában semmilyen orvosi szakvélemény nem támasztja alá, hogy gyilkosságról lenne szó.
- Természetesen nem zárható ki, hogy a gyilkosságot valaki [i:3jd690xu]belülr?l ismeri, [/i:3jd690xu]mint az sem, hogy egyszer?en kacsa. Mindkét helyzetben megjelent hírre volt már példa az utóbbi id?ben, és több esetben kiderült, hogy a gyilkos és a hírt közló szerv [i:3jd690xu]szándékosan[/i:3jd690xu] dolgozott együtt, félelmet, és ezen keresztül asztrális háttérzajt kívántak kelteni, ezzel valamely mágikus veszélyforrást segítve.
- A hatóságok álláspontja továbbra is az, hogy a mágikus hatalomra vágyók, a háttérzaj tudatos keltését?l nem lesznek mágikusan aktívak, a sötét rituálék, az asztrális háttérzajt célzó pánikkeltés akár valós gyilkosság, akár rémhírterjesztés útján pedig b?ncselekmény, és sok esetben a mágikus terrorizmus egy megjelenési formája.
- Az ügy kapcsán, bár e kérdések bizonyára több újságíróban felmerülnek, nem tudom sem meger?síteni, sem megcáfolni, hogy az ügyben mágikus terrorizmusban való b?nrészesség miatt vizsgálat indult-e az Inside View csapata ellen.
- Hogy az Inside Viewre mennyire jellemz?ek a törvénysértések, b?nöz?kkel való együttm?ködés, mennyire tudósíthatnak belülr?l egy b?ncselekményr?l, mennyire lételemük a szenzáció, amiben akár valótlan állítást is a nyilvánosság elé tárnak pánikot keltve? Ezt a hiteles tömegtájékoztatást nyújtó sajtónak kell kideríteni.
(gyorsan rákeresve sajtóper elmarasztalásokra, ismert informátoraik, stb. priuszára, gyanús adatokra.)
- Azt pedig a kedves néz?knek, hallgatóknak kell eldöntenie, hogy mennyire támogatnak egy lapot, mely ilyen módon pánikot keltve, asztrális háttérzajt er?sítve akár veszélybe is sodorhatja ?ket.
- Mindenesetre a törvénytelenül m?köd? botrányt keres? lapok története iránt fogékonyaknak ajánlom figyelmébe a News of the World történetét.
Jelzem, hogy itt a felhasználható anyag vége.
- Ha megvan a szemét, a tiéd a story Wanda, gondolom el tudod képzelni milyen lehet. És egy kis köze van a 169 ágú térbeli csillaghoz amir?l nemrég kérdez?sködtem, nem tudom eljutott-e hozzád a kérdés. Mindenesetre nem szeretném, ha az Inside View által keltett pánik, a háttérzajjal er?söd? bogarak, csótányfészket csinálnának Bostonból.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Mosolyodom el.
El tudom képzelni, hogy Linda hogy reagálna az egyik legkeményebb oknyomozó riportert is bevonására... Ha jól tippelek, ? fél a sajtótól. Majd vissza Wanda-ra.
- Szerinted hitelesebb a story, ha kicsit meg is izzasztasz mellé? Éppen annyira, hogy még jól jöhessek ki bel?le, de te láthatóan keményen megdolgoztál a megszorongatásomon?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
(gondolom hiába a telefonba mondom, Severin reagál rá)
- Viszont jó kérdés, hogy hol van a stúdió, mikor kell indulnom, hogy idejében odaérjek, gondolom azért a holnapi napot javasolod, hogy erre legyen id?m
Gyorsan utánajárok, hogy hogyan juthatnék el a stúdióba a legkönnyebben. Pár óra a leveg?ben.
- Sok érdekes dologba futottam bele itt, ezekb?l akár [i:1nxv0wfo]jó story is lehetne[/i:1nxv0wfo]. Csak nem mind nyilvános. A [i:1nxv0wfo]plüssdekás[/i:1nxv0wfo] story érdekes lehet. Két AAA megacég között még konfliktus lehet egy szerz?dés pár pontja körül. [i:1nxv0wfo]Els?sorban a családi vállalkozások[/i:1nxv0wfo] és a bíróság kijelölése okán. [i:1nxv0wfo]Igen, ebben is benne leszek nyakig.[/i:1nxv0wfo]
- Nomeg volt nemrég egy érdekes [i:1nxv0wfo]razzia[/i:1nxv0wfo], mert pár egyetemi hagyományt páran megváltoztattak, túlzásba vittek, eldurvult a helyzet. A [i:1nxv0wfo]szexuális b?ncselekmények egy nagy múltú intézményben[/i:1nxv0wfo], jelleg? hírek is érdekesek lehetnének. De ugye ezek nem [i:1nxv0wfo]stúdióban[/i:1nxv0wfo] kezelhet? hírek.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?